• 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 5

Křesťanská sportovní organizace

"...Modli se a pracuj! Modli se a sportuj!"

Přehlídka duchovních písní Cantate

Místo konáníLázeňském náměstí, Luhačovice
Termín od: 01. 06. 09:00
Termín do: 01. 06. 15:00
Druh akceduchovní akce

Popis akce:


CANTATE 2013

23. ročník

Ústředí Orla o.s. a Orel župa Velehradská pořádají i v letošním roce přehlídku duchovních písní „CANTATE 2013“. Tato přehlídka se uskuteční v sobotu 1. června 2013 na hlavním pódiu na Lázeňském náměstí v Luhačovicích. Přispějte svoji účastí k důstojnému průběhu této akce.

Účast: přihlásit se mohou soubory orelských jednot nebo žup, farní diecézní sbory nebo jiná společenství podobného zaměření (chrámové sbory, dětské sbory, dua, tria, malé skupinky apod., eventuelně i sólista).

Náplň: Duchovní písně v rámci světového „Svátku písní“

Obsah vystoupení: soubor uvede na přihlášce 3-4 skladby (uveďte název tak, jak jej lze zveřejnit do programu!), autora skladby (jméno a příjmení!) a minutáž. Při sestavování programu bude učiněn výběr pro případné přídavky na přání obecenstva a bude zohledněno případné nežádoucí opakování několika skladeb.

Tento rok bude poprvé podle rozhodnutí odborné poroty uděleno ocenění Laureát Cantate.

 

Organizační zajištění: Pořadatel zajistí potřebné sociální zázemí, šatny, prostor pro zkoušky, zvučení prostoru, náhradní prostory pro případ nepříznivého počasí.

Příjezd účinkujících do Luhačovic v čase od 9:00 do 11:00! Zkouška bude možná od 9:00.

V 11:00 se v místním kostele uskuteční svátostné požehnání a poté už započne samotný program.

Přihlášky: Písemně na adresu: Marie Habartíková, ulice: Osvobození 855, 686 04 Kunovice nejpozději do 20. února 2013. Přihlášky zaslané po tomto termínu nebudou přijaty!!!

Upřesňující pokyny budou včas zaslány na základě přihlášek a sestavení podrobného programu všem účastníkům na sdělené kontaktní adresy.

Na základě rozhodnutí Ústřední rady Orla není na ústředních akcích Orla hrazeno stravné. Pokud máte zájem o oběd, uveďte v návratce počet obědů (obědy se hradí přímo u prezentace). Předpokládaná cena obědu je od 100 - 110 Kč.

Doručení vaší přihlášky si můžete telefonicky ověřit u ses. Marie Habartíkové na čísle 572 548 286.

 

Propozice k dispozici zde. Dotazník k akci ke stažení.

Administrátor | Domů
Copyright © 2009-2012 www.orel.cz